Jaaniöö möödus Viljandimaal rahulikult

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaaniöö möödus Viljandimaal rahulikult.
Jaaniöö möödus Viljandimaal rahulikult. Foto: VALDO OTS/Sakala

Viljandi politsei jaoks möödus jaaniöö olulisemate vahejuhtumiteta. Politsei välijuht Jaan Eek kinnitas laupäeva hommikul, et seda võib võrrelda keskmise nädalavahetusega.

«Joobes juhte ei tabatud ja üldse tuligi meile ainult kaks teadet võimalike joobes autojuhtide kohta,» rääkis Eek. «Alkoholikontrolle tegime samas kõvasti, märksa rohkem kui tavaliselt.»

Samuti puudusid teated kakluste kohta. «Nii et jaaniööd võib pidada kordaläinuks,» tõdes Eek. «Inimesed oskavad olla.»

Jahedavõitu, ent siiski vihmavaba võidupüha möödus Lõuna-Eestis tervikuna rahulikult ning pühadeaegne reede pakkus politseile samapalju väljakutseid kui iga teine tavapärane reede.

Kokku teenindasid korrakaitsjad 150 väljakutset ning nende seas ei olnud ühtegi erakorralist või ärevat juhtumit.   

Ühtekokku kõrvaldati möödunud ööpäeva jooksul Lõuna-Eestis liiklusest 13 alkoholi tarvitanud juhti, kainust kontrolliti aga 2075 roolikeerajal. 

«Kokkuvõttes möödus jaanilaupäev korrakaitsjatele rahulikult ning ilma märkimisväärsemate juhtumiteta, kiitus selle eest lõunaeestlastele!» ütles Lõuna prefektuuri operatiivjuht Veiko Järva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles