Nädalaga ärandati kolm autot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar tundi pärast ärandamist tabati Ford Focus koos kolme autos olnud inimesega Lätis.
Paar tundi pärast ärandamist tabati Ford Focus koos kolme autos olnud inimesega Lätis. Foto: Elmo Riig

Kui autojuht esmaspäeva õhtul kella 22.30 ajal Viljandi piiril asuvast Favora tanklast väljus, olid kolm juhututtavat tema Ford Focusega juba minema sõitnud. Ärandatud auto tabati paar tundi hiljem Lätis.

Vähem kui nädala jooksul on politseinikel tulnud Viljandimaal tegelda kolme ärandamisega, mis politsei hinnangul on tavatult suur hulk. Samas kinnitas Viljandi politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Meelis Rink, et need kolm juhtumit pole omavahel kuidagi seotud.

Viimane ärandamisjuhtum oli esmaspäeva õhtul Viljandi linna piiril asuvas tanklas, kust kell 22.30 tuli teade, et kaduma on läinud sõiduauto Ford Focus. Info varastatud sõiduvahendi kohta edastati kõikidele patrullidele ning ka piiritagustele kolleegidele. Veidi pärast südaööd teatasid Läti kolleegid, et kirjeldustele vastav auto koos selles olnud kolme isikuga on kinni peetud. Juhtumi üksikasju selgitab politsei edasise menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles