Käsipallurid kosutavad lõppvaatuse eel vaimu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond pidi end Eesti meistrivõistluste poolfinaalis Põlva Servitilt saadud kolme kaotuse järel lööduks tunnistama. Peatreener Marko Koksi sõnul oli võit kõige lähemal laupäeval kodusaalis asetleidnud kohtumises.
Viljandi HC meeskond pidi end Eesti meistrivõistluste poolfinaalis Põlva Servitilt saadud kolme kaotuse järel lööduks tunnistama. Peatreener Marko Koksi sõnul oli võit kõige lähemal laupäeval kodusaalis asetleidnud kohtumises. Foto: Elmo Riig

Viljandlastel on Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel püüda jäänud veel pronks. Praegu, pärast lüüasaamist poolfinaalis, turgutavad nad vaimu ning hooaja viimast võitlust alustavad nad tuleval nädalal.

Teisipäeval Põlvas peetud poolfinaalseeria viimaseks jäänud vastasseisus alistas tiitlikaitsja Serviti Viljandi HC 27:25, võites seeria kolme mänguga.

Teisipäevase kohtumise avapoolajal jäi Serviti peale 13:11. Teisel poolajal lasi ta Viljandi 17:17 viigiseisuni, kuid väikse mõtlemisaja järel tegi 5:0 spurdi. Kui Viljandi oli jõudnud vastasest kahe värava kaugusele, tegid Roman Aizatullovi kaks tabamust kaks minutit enne lõppu seisuks 27:23. Ning kuigi Raiko Roosna ja Madis Parik kahandasid vahe uuesti kahele punktile, jäi sellest väheks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles