Valdade turniiril võidutsesid Viljandi valla esindused

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna valdade meistrivõistlustel sai naiskondadest esimese koha Viljandi valla esimene koosseis.
Maakonna valdade meistrivõistlustel sai naiskondadest esimese koha Viljandi valla esimene koosseis. Foto: Kristiine Miilen

Möödunud reedel selgusid Sürgavere spordihoones Viljandimaa valdade meistrid võrkpallis. Nii meeste kui naiste mõõduvõtul tuli võitjaks Viljandi valla esindus.

Viis naiskonda mängisid omavahel turniirisüsteemis. Esikohta selgitavaks vastasseisuks kujunes turniiri viimane kohtumine Viljandi valla esimese ja Tarvastu valla vahel. Viljandi valla naiskond oli tasavägiselt kulgenud vastasseisus konkurendist kahes geimis üle ning kindlustas enesele sellega võitjakarika.

Kolmanda kohaga lõpetas Viljandi valla teine naiskond, neljandana Halliste ning viiendana Suure-Jaani.

Meeste arvestuses mängiti poolfinaalid, milles Suure-Jaani vald võitis Tarvastut ning Viljandi vald Hallistet. Kolmanda ja neljanda koha mängus oli Tarvastu üle Hallistest. Viienda kohaga lõpetas Kõpu vald ja kuuendaga Suure-Jaani valla teine võistkond.

Finaalis kohtusid Viljandi vald ja Suure-Jaani valla esimene võistkond. Kuldmedalid pälvis Viljandi vald ning hõbedase autasu Suure-Jaani valla esimene võistkond.

Turniiri peakorraldaja oli nagu ikka Sürgavere spordihoone juhtaja Arne Miilen.

Praegu käivad ka Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlused nii mees- kui naiskondadele. Selle turniiri lõppvaatus saab teoks eeloleval pühapäeval Viljandi spordihoones. Kell 13 alustatakse seal pronksmedalistide selgitamist ning kell 16 on kavas finaalid.

Maakonna valdade meistrivõistluste parim võrkpallimeeskond oli tänavu välja panna Viljandi vallal.
Maakonna valdade meistrivõistluste parim võrkpallimeeskond oli tänavu välja panna Viljandi vallal. Foto: Kristiine Miilen
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles