Tulevik loodab täna kodus võidusoonele pöörata

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval tegi Tuleviku koosseisus oma Premium-liiga debüüdi 17-aastane SK Tääksi kasvandik Marten Ritson.
Laupäeval tegi Tuleviku koosseisus oma Premium-liiga debüüdi 17-aastane SK Tääksi kasvandik Marten Ritson. Foto: Marko Saarm

Laupäeva õhtul läks Viljandi Tuleviku meeskond Tallinnas Hiiu kunstmuruväljakul Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liigas Nõmme Kaljule vastu taktikalistel kaalutlustel nõrgendatud koosseisus ja sai igati teenitult 0:8 kaotuse.

Ehkki kahe hooaja eest, kui Tulevik samuti meistriliigas mängis, andsid kohtumised Kaljuga talle kahe kaotuse kõrvale ka ühe võidu ja ühe viigi, ei uskunud Viljandi meeskonna juhid seekord positiivse tulemuse võimalikkusesse ning säästsid mitut oma tippmängijat, et olla paremini valmis täna Viljandis asetleidvaks kohtumiseks lähirivaal Pärnu Vaprusega.

Tuleviku abitreener Kevin Paavo sõnas pärast kohtumist portaalile soccernet.ee: «Tulime siia, mõeldes juba natuke ka Pärnu mängu peale. Andsime teadlikult meestele puhkust ja paljudele uutele mängijatele võimaluse. Oli näha, et neil puudus selle aasta tugevate mängude kogemus. Midagi rõõmustavat ei ole, seisu 8:0 me ei oodanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles