Riigiametid ei kiirusta pealinnast lahkumisega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnast vähemalt osaliselt väljakolimisele määratud riigiasutustest neljas räägitakse võimalusest tuua järgmise kahe aasta jooksul umbes 70 töökohta Viljandisse.
Tallinnast vähemalt osaliselt väljakolimisele määratud riigiasutustest neljas räägitakse võimalusest tuua järgmise kahe aasta jooksul umbes 70 töökohta Viljandisse. Foto: Marko Saarm (montaaž)

​«Kui vähegi saaks, siis ei koliks.» «Viljandisse tulevad töökohad loomuliku kaadri voolavuse kaudu, aga kaader on meil püsiv.» Sellised vastused kõlasid riigiametitest, kes valitsuse arvates peaksid hakkama pidama plaani Tallinnast ärakolimiseks.

Tallinna lauluväljaku lähistel asuva rahvakultuuri keskuse büroo vähemalt 18 töötaja Viljandisse kolimine tõusis päevakorda juba viis aastat tagasi. Keskuse juhataja Aivi Lintnermanni seisukoht pole selles aastatega muutunud. «Kui vähegi saaks, siis ei koliks,» sõnas ta eile.

Kolimisplaani pole kellelgi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles