Jaani Lastemaja lapsehoid peab kolmandat aastapäeva

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaani Lastemaja arendusjuht Mirjam Tiitus
Jaani Lastemaja arendusjuht Mirjam Tiitus Foto: Elmo Riig

Viljandi Jaani kogudus tähistab reedel kell 16 Jaani Lastemaja kolmandat aastapäeva ning ootab sõpru külla.

Jaani Lastemaja lastehoid põhineb kristlikel väärtustel ning toetab pere terviklikkust. Sellega soovib kogudus luua lisaväärtust kogukonna terviklikuks toimimiseks: toetada peresid ja vanemlikke oskusi ning osaleda kristlikele väärtustele rajatud uue põlvkonna kasvatamises.

Lastega tegelevad rõõmsameelsed ja pühendunud lapsehoidjad, kel on erialane ettevalmistus. Lisaks igapäevasele hoolitsusele ja mängule tehakse lapsehoius süsteemselt kõike seda, mida lasteaiaski: meisterdatakse, lauldakse, joonistatakse, kuulatakse jutte, vaadatakse raamatuid ja käiakse õues.

Jaani Lastemaja nädalakavva kuulub teisipäevane laste kirikuhommik Jaani kirikus. Igas kuus on lastevanemate kokkusaamised.

Tänu väiksele rühmale, kus on kõige enam kümme last, jõuavad hoidjad igale lapsele tähelepanu pöörata. Lapsevanematel on võimalik omavalitsuselt taotleda lapsehoiutoetust.

Praegu on lapsehoius kõik kümme kohta täidetud ning lapsi on ka ootejärjekorras. On hakatud moodustama tuleval sügisel tööd alustavat rühma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles