Noortesari tõmbas kevadisel Otepääl hooajale joone alla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl sõidetud noorte suusasarja viimasel etapil suutis Andra Aavik teha oma vanusegrupis võiduka sõidu. Hooaja kokkuvõttes tuli talle ka grupi kolmanda koha auhind.
Otepääl sõidetud noorte suusasarja viimasel etapil suutis Andra Aavik teha oma vanusegrupis võiduka sõidu. Hooaja kokkuvõttes tuli talle ka grupi kolmanda koha auhind. Foto: Urve Bergman

Otepääl lõppes laupäeval Eesti noorte murdmaasuusatamise sari ühisstartidega klassikalises tehnikas peetud sõitudega, milles Viljandimaa noortest sai säravaima tulemuse Andra Aavik klubi Põhjakotkas Viljandi treeningrühmast.

Treener Urve Bergmani õpilane Andra Aavik võttis võidu 13-aastaste tütarlaste kolme kilomeetri distantsil. «Andra tegi vahe sisse lõputõusuga, väga tugev sõit temalt,» kiitis suurte kogemustega suusatreener oma õpilast.

Viljandimaalastest parima tulemuse saanud Andra Aavik edestas lõpuks lähemaid konkurente enam kui veerand minutiga ning võidukas võistlus kergitas ta ka sarja kokkuvõttes kõrgele kohale – kolmandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles