Ummistunud suituslõõrid tõid pahanduse majja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad juhivad tähelepanu, et kuigi kütteseadme lõõre on kohustuslik puhastada vähemalt kord aastas, siis tuleb seda teha vajadusel teha tihedamalt. Pilt on illustratiivne.
Päästjad juhivad tähelepanu, et kuigi kütteseadme lõõre on kohustuslik puhastada vähemalt kord aastas, siis tuleb seda teha vajadusel teha tihedamalt. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval sõitsid päästjad Mustlas Seedri tänanvale, kus üks eramu oli suitsu täis. Päästjad selgitasid, et suits imbus tuppa tahma täis korstna tõttu.

Tuleoht kõrvaldati. Esitatud akti järgi oli korstnapühkija sügisel kütteseadet hooldanud ning elanik tellis järgmiseks päevaks korstnapühkija, et selgitada, miks tahm korstnasse kogunes.

Päästjad juhivad tähelepanu, et kuigi kütteseadme lõõre on kohustuslik puhastada vähemalt kord aastas, siis tuleb seda teha vajadusel teha tihedamalt. Tihedam hooldusvajadus võib tuleneda kütteseadme eripäradest, kütmise intensiivsusest või küttematerjali kvaliteedist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles