Viljandi õhk mõõdetakse üle

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti keskkonnauuringute keskuse liikuv seirejaam on mitu nädalat õhupuhtust mõõtnud Viljandi järve lähedal jalgpallistaadioni juures. Töö jätkub vähemalt mai lõpuni.
Eesti keskkonnauuringute keskuse liikuv seirejaam on mitu nädalat õhupuhtust mõõtnud Viljandi järve lähedal jalgpallistaadioni juures. Töö jätkub vähemalt mai lõpuni. Foto: Marko Saarm

Viljandi järve lähedal jalgpallistaadioni juures seisab anduritega furgoonauto, milles olevate seadmete abil mõõdab keskkonnauuringute keskus õhukvaliteeti.

Eesti keskkonnauuringute keskuse õhukvaliteedi juhtimise osakonna juhataja Erik Teinemaa ütles, et liikuv seirejaam paigaldati Viljandisse 22. veebruaril ja mõõtmised kestavad vähemalt mai lõpuni. Kas, millal ja kuhu seirebuss Viljandis selle aja jooksul veel sõidab, pole praegu kavandatud.

Juhul, kui mõõtetulemused näitavad lubatud piirväärtuste ületamist, jätkatakse juhataja kinnitusel Viljandi õhu mõõtmisi ka sügisel, selgitamaks, kas selleks ajaks olukord paraneb või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles