Viljandi firma esindab Abu Dhabis Eesti kaitsetööstust

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galvi-Linda tootevalikus on lai sortiment militaarvarustust.
Galvi-Linda tootevalikus on lai sortiment militaarvarustust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis algas pühapäeval Lähis-Ida regiooni suurim kaitsetööstusmess IDEX 2017, millel esindab Eestit kaheksa ettevõtet, et sõlmida uusi koostööleppeid. Oma toodangut tutvustab ka Viljandi firma Galvi-Linda, kelle tootevalikus on esindatud nii militaar- kui politseivarustus, näiteks seljakotid, relvakotid, meediku seljakotid,  taktikalised vestid ja rakmed ning eri tüüpi taskud. 

IDEX on maailm suurimaid ja tähtsamaid kaitsetööstuse messe. EAS-i ning Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastri korraldataval Eesti riigi ühisstendil on oma toodanguga väljas kaheksa kaitsetööstusettevõtet, peale Galvi-Linda ka Defendec, Eli, Milrem, Milectria, Soleest, Terramil ja Toci. 

Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastri juht Ingvar Pärnamäe rääkis, et täna avatud avatav mess IDEX on fokusseeritud kaitsetööstuse uudsete tehnoloogiate ja lahenduste tutvustamisele ning koostöövõimaluste arendamisele. Lähis-Ida regioon on üks Eesti kaitsetööstuse prioriteetsematest sihtturgudest, mistõttu on oluline messil osaleda. 

«Meie ettevõtetel on ette näidata olulisi tehinguid nii Lähis-Ida kui ka USA suunal. See annab lootust, et regiooni suurim kaitsetööstuse mess aitab ettevõtetel leida uusi potentsiaalseid kliente ja jõuda seeläbi uute müügitehinguteni, seda enam et meil on nii maailmas ainulaadseid kui ka juba hinnatud tooteid,» avaldas Pärnamäe lootust.

20. ja 21. veebruaril osaleb IDEX-il ka Eesti kaitseminister Margus Tsahkna, et toetada Eesti kaitsetööstusettevõtteid uute kontaktide loomises ja seniste kontaktide arendamises. Rahvusvaheline kaitsetööstuse mess IDEX 2017 kestab Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis 23. veebruarini. IDEX leiab aset iga kahe aasta tagant ning on Pärsia lahe riikide, araabia maailma ning laiemalt Lähis-Ida regiooni suurim ja olulisim kaitsetööstuse mess, kus osaleb enam kui 101 000 inimest üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles