Tuleviku U-21 koosseis alustas halliturniiri napi kaotusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku U-21 meeskonna peatreener on Sander Post.
Tuleviku U-21 meeskonna peatreener on Sander Post. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval alustas Viljandi jalgpalliklubi Tuleviku duubelmeeskond, kes tänavusest kannab nimelisa U-21, halliturniiri mänge ning esimeses kaartiderohkes kohtumises Kohta-Järve JK Järve teisega tuli vastu võtta napp 1:2 kaotus.

Viljandlased alustasid teravalt ja mängu kontrolli all hoides. Vastutasuks oli varajane värav, kui 13. minutil oli täpne Rainer Rüütel. Järelejäänud poolajast kanti protokolli ainult kaardisaajad, kuigi Tuleviku noortel oli võimalusi oma nimi kirja saada ka väravalööjana.

Kaartide jagamisega oli kohtunik lausa nii ametis, et ühe lihtsa vea järel näitas ta Kristjan Mooratsile teist kollast ja sellest tulenevalt ka punast kaarti ning saatis ta varakult pesema. Vähemuses mängimise tõttu sundis Tuleviku duubelkoosseisu peatreener Sander Post meeskonna enda väljakupoolele tõmbuma.

77. minutil realiseeris vastane Tuleviku väravale määratud peanalti ning 1:1 seis püsis veel viis minutit, kuid siis võttis vastane jõuga oma.

Kohtumine lõppes küll napi 1:2 kaotusega, kuid peatreeneri sõnul oleks seis võinud olla sootuks teine.

«Palju võimalusi jäeti kasutamata, eriti esimesel poolajal. Vähemusse jäädes olime sunnitud veidi madalamale tõmbuma ja see andis vastasele ka rohkem tegutsemisruumi. Siiski oleksime pidanud suutma oma paremuse maksma panna. Igal juhul olen mängupildiga rohkem rahul kui seisuga,» vahendas treener Posti sõnu klubi koduleht.

Järgmise kohtumise peab Tulevik U-21 pühapäeval kell 19.15 Tabasalu JK meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles