Politseinikud piirasid Ugala teatri ehitust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiametnikud kontrollisid neljapäeva ennelõunal Viljandimaal ettevõtteid.
Politseiametnikud kontrollisid neljapäeva ennelõunal Viljandimaal ettevõtteid. Foto: Elmo Riig

Politseinikud kontrollisid eile koos maksu- ja tolliametnikega Ugala ehitusobjekti. Selleks seisid kollaseid veste kandvad korrakaitsjad ennelõunal territooriumi väravatesse ja aia äärde.

Aktsiooni eesmärk oli välja selgitada, kas ehitustöölised viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult, kas nende töötamise kohta käiv teave on tööregistrisse kantud ning kas muud asjasse puutuvad dokumendid on korras. Sama kohta kontrolliti pisteliselt ka eelmisel aastal. Tookord rikkumisi ei tuvastatud ja neid ei leitud ka eile. Mõne töömehe andmed olid tööregistrisse kandmata, ent need kanti sinna kohe kohapeal, kui puudujääk oli ilmnenud.

Eilses aktsioonis osales 26 ametnikku Lõuna prefektuurist ning maksu- ja tolliametist. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk ütles, et politsei riskianalüüsidest lähtudes kontrollitakse samal moel teisigi ettevõtteid ja ehitusobjekte Eestis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles