Anu Ennoki koduklubi jätkab Šveitsi liigas edukalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis. Foto: Erakogu

Möödunud hooajal Šveitsi kõrgliigas hõbemedali saanud Eesti koondislase Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm`Aesch jätkab koduliigas kindlalt, püsides turniiritabeli eesotsas. Samuti on ta endiselt konkurentsis karikavõistlustel.

Pfeffingeni naiskond on Šveitsi meistrivõistlustel 17 mängust kaotanud vaid ühe, kui novembri algul jäi 2:3 alla koduliiga valitsejale Zürichi Volerole. Naiskonnad lähevad teist korda vastamisi laupäeval. 12-mängulise võiduseeriaga Sm`Aesch hoiab 48 punktiga turniiritabelis esikohta, edestades kaks mängu vähem pidanud Volerot nelja punktiga. Viimati mängis eestlanna koduklubi 3:1 üle turniiritabeli viienda võistkonna Hotel Cristali, kelle vastu tõi kogu mängu platsil viibinud Ennok 12 punkti.

Lisaks meistrivõistlustele esinetakse edukalt esitusi karikavõistlustel, kus eile jõuti poolfinaali. Veerandfinaalis pidi Pfeffingeni 3:0 paremust tunnistama koduse liiga kaheksas naiskond Lugano Volley. Algusest lõpuni võitjaid aidanud ja 50-protsendilist rünnakuefektiivsust näidanud Ennok kogus veerandfinaalis kõik oma seitse punkti rünnakul.

Eestlanna kommenteeris volley.ee-le, et kui õnnestub Volerot vältida, võidakse jõuda finaali. Täna selgus, et loos oligi igati soodne, sest poolfinaalis läheb Pfeffingeni naiskond vastamisi Hotel Cristaliga, keda laupäeval meistrivõistlustel võitis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles