Korvpallureid oodatakse maakonna turniirile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2016. aasta korvpalli meistrivõistluste finaalseeria otsustavas mängus pööras AP Mets (tumedas vormis) päev varem Hansa Ilutulestikelt saadud kaotuse võiduks.
Viljandimaa 2016. aasta korvpalli meistrivõistluste finaalseeria otsustavas mängus pööras AP Mets (tumedas vormis) päev varem Hansa Ilutulestikelt saadud kaotuse võiduks. Foto: Marko Saarm

Viljandi korvpalliklubi Sako annab teada, et on alustanud osalejate registreerimist Viljandimaa 2017. aasta korvpallimeistrivõistluste turniirile.

Mõõduvõtu peakohtuniku ülesandeid täidab taas Viljandi spordikooli korvpallitreener Vello Rits ning kõiki meistrivõistlustel osaleda soovivaid meeskondi oodatakse endast märku andma e-aadressil igor@viljandimaa.ee.

Samuti ootavad korraldajad võistkondade registreerimislehte, millel peavad lisaks võistkonna nimele olema kirjas iga mängija ees- ja perekonnanimi ning sünniaeg, võistkonna kontaktisik ja tema telefoninumber.

Kolmapäeval, 1. veebruaril kell 18.30 oodatakse kõigi võistkondade esindajaid Viljandi spordihoonesse, kus täpsustatakse ja lepitakse kokku turniiri korraldusega seotud küsimused.

Möödunud aastal osales maakonna korvpallimeistrivõistlustel kümme meeskonda. Finaalis olid vastamisi tunamullune võitja Hansa Ilutulestikud ja AP Mets, kes aastase vahe järel eelmisel kevadel meistriseisusesse astus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles