Kas haigla kerkimine kesklinna täidaks viljandlaste unistuse? (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas vana haiglakolaka asemele saame peatselt uue ja moodsa?
Kas vana haiglakolaka asemele saame peatselt uue ja moodsa? Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäev kell 17 ootatakse Oja kooli kõiki, kes soovivad arutleda teemal  «Unistuste Viljandi – haigla kesklinnas».

«Unistuste haigla kesklinnas on kergesti ligipääsetav väärikas hoone, kus saab abi terviseprobleemidele ja mitte ainult. Kuhu, miks ja missugust kaasaegset terviseteenuste kompleksi Viljandi kesklinna kavandatakse? Tule, kuula ja küsi. Oled oodatud!» ärgitavad korraldajad. See on ettevõtmine, mis kuulub arutelude sarja «Linna mõtestajad», mille on ellu kutsunud Peep Tobreluts ja Piret Anier.

«Asjaolu, et suur haiglakolakas 40 aastat tagasi lagedale põllule tehti, tundus juba toona jabur,» märkis Peep Tobreluts. Tema sõnutsi oli toona muret bussidega, tänapäeval on seal probleeme ka parkimsiega. Tobreluts ütles, et ehkki kesklinn on tema enda arvates haiglale õige koht, tuleks enne selle ehitama hakkamist parkimise küsimus väga täpselt läbi mõelda ja mõistlikult lahendada. Samas on nii mõnigi linlane avaldanud kurbust, et haigla tõttu tuleb maha võtta vana ja väärikas õunaaed. Ka selle seisukoha pooldajad on teretulnud oma arvamust avaldama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles