Noortekoondisega sõitis Rumeeniasse kaks viljandlast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tütarlaste koondise koosseisu kuulub kaks Viljandi spordikooli võrkpallikasvandikku, pildil on valges särgis libero Loora Orav.
Tütarlaste koondise koosseisu kuulub kaks Viljandi spordikooli võrkpallikasvandikku, pildil on valges särgis libero Loora Orav. Foto: Marko Saarm / Sakala

Algaval nädalavahetusel peavad maailmameistrivõistluste valiksarja mänge Eesti U-20 neiud ja U-21 noormehed. Naiskond mängib Rumeenias, meeskond Saksamaal.

Peeter Vahtra ja Viljandi spordikooli treeneri Merle Keerutaja juhendatavad neiud lähevad Rumeenias peetaval  turniiril võõrustajate kõrval vastamisi Hollandi ja Prantsusmaaga. «Vastased on ülitugevad, ent läheme endast parimat andma ja iga punkti eest võitlema,» sõnas koondise peatreener Peeter Vahtra. Turniiri avamängus kohtub Eesti neljapäeva õhtul Rumeeniaga.

Nädala alguses pidasid neiud Viljandis kaks kontrollmängu Lätiga ja võitsid mõlemad 3:2. «Eks vähene kokkumängu teema andis natuke tunda, ent muidu olid väga positiivsed mängud. Saime proovida erinevaid mängijaid ja tegemist oli loomupäraselt tasavägiste matšidega,» lausus Vahtra.

Tütarlaste koondise koosseisu kuulub kaks Viljandi spordikooli võrkpallikasvandikku: temporündaja Ragne Dmitrijev ja libero Loora Orav. Koondise mändžerina saadab naiskonda Rumeenias Margus Keerutaja.

Oliver Lüütsepa ja Ülari Kaibaldi näpunäidete järgi mängivad U21 noormehed kuuluvad kolmesesse alagruppi, kus turniiri võõrustava Saksamaa kõrval on veel Rumeenia. 1997. aastal ja hiljem sündinud noormeeste koondises viljandlasi pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles