Autokeskuse omanik saatis kehva ärikliimaga Viljandi kuu peale

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistar Autokeskus võttis enda alla vaid osa samanimelisest suurest ärimajast. Nüüd ripub teeninduse kodulehel teade tegevuse lõpetamise kohta. Mis tühjaks jäänud ruumidest edasi saab, pole esialgu teada.
Unistar Autokeskus võttis enda alla vaid osa samanimelisest suurest ärimajast. Nüüd ripub teeninduse kodulehel teade tegevuse lõpetamise kohta. Mis tühjaks jäänud ruumidest edasi saab, pole esialgu teada. Foto: Elmo Riig

Viljandi piiril tegutsenud autokeskuse omanik lasi kahe nädala eest töökojas tuled kustutada ja uksed lukku keerata. Mis tühjaks jäänud ruumidest edasi saab, on esialgu teadmata.

Sõidukite remondi- ja hooldusteenust pakkunud Unistar Autokeskus tegutses samanimelises ärimajas Tallinna tänava lõpus. Selle katuse all on veel mitu teist firmat, näiteks Hondasid müüv ja hooldav LX Motors, Sky AutoSpa, Suja Ehituse Viljandi esindus ning toidukaupade müügi ja logistikaga tegelev Ipse.

Unistar Autokeskuse omanik ja juht Olav Õismaa ütles Sakalale, et ettevõtte juriidiline keha on esialgu veel alles, kuid mingit tegevust enam ei toimu. Ühtlasi kinnitas ta, et tõmbas autokeskusele joone alla planeeritult ja korrektselt. Ühtki võlga tegevuse lõpetamisest tema väitel üles ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles