Ranna spordiplatside uuendamiseks kulub pool miljonit eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisemaja on aastatega nii ära väsinud, et seda ei saa enam üldse kasutada. Väljakud on heas seisus vaid sobiva ilmaga. Tänavu kavatsevad linn, tenniseklubi ja investorid tennisekompleksi 400 000 euro eest uueks ehitada.
Tennisemaja on aastatega nii ära väsinud, et seda ei saa enam üldse kasutada. Väljakud on heas seisus vaid sobiva ilmaga. Tänavu kavatsevad linn, tenniseklubi ja investorid tennisekompleksi 400 000 euro eest uueks ehitada. Foto: Marko Saarm

Viljandi järve äärsed spordiplatsid saavad tuleval aastal uue ilme ning oma panuse sellesse ligi pool miljonit eurot maksvasse töösse annavad linna kõrval ettevõtjad ja riigikogulased.

Plaani järgi võiks juba aasta pärast olla ranna korvpalliväljakul ja võrkpalliplatsidel värske ilme. Kõige suurem ettevõtmine on aga tennisekompleksi uueks ehitamine, mille linn kavatseb ette võtta koos kohalike tenniseelu edendajatega. Viljandi tuleva aasta eelarves on selleks kavandatud 200 000 eurot ja vähemalt sama palju on valmis panustama kohalik tenniseklubi koos oma investoritega.

Kui väljakute uuendamiseks on kõik vajalikud juriidilised lahendused leitud ja avalikud konkursid korraldatud, peaks augustis töö lahti minema. Kõik neli tenniseväljakut ehitatakse uueks ja juurde tehakse veel kaks savi-liivaplatsi. Lagunenud maja lammutatakse ja ehitatakse uus ning piirdeaed asendatakse värskega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles