Juhtkiri. Edutu praktik (1)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Uues valitsuses maaeluministri portfelli saanud Martin Repinski on justkui tõkkejooksja, kes ei ole pääsenud kodustel meistrivõistlustel isegi finaali, aga võeti sellest hoolimata Eesti koondisse.

Tunnistagem siiski, et mitu üleriigilist kõlapinda leidnud väidet Repinski Ida-Virumaal asuva kitsefarmi kohta püsivad savist jalgadel. Näiteks omistatakse talle pettust mahetoodanguga, kuid selle kohta pole vettpidavaid tõendeid. Noorminister eitab seda kategooriliselt ning oskab kahtlust äratanud asjaolud usutavalt ära seletada.

Ent siinkohal ei tohi unustada, mida näitavad kuulsaks saanud Konju farmi kohta äriregistri andmed. Näitavad nimelt seda, et seal on läbi aastate silmatorkavalt väikest palka makstud. Mullu oli kitsefarmis tööl tosin inimest, kelle keskmine kuutasu ulatus kõigest 356 euroni. Varasemad näitajad on veelgi nirumad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles