Hooaja avapeol tänas Viljandi uisurahvas Timot

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul Viljandi jäähallis avanenud pilt näitas, et siin elab tõeline uisurahvas. Jääl oli kümneid liuglejaid, kelle suunurki ei suutnud allapoole venitada ka mõni pontsatus tagumikule.
Laupäeva õhtul Viljandi jäähallis avanenud pilt näitas, et siin elab tõeline uisurahvas. Jääl oli kümneid liuglejaid, kelle suunurki ei suutnud allapoole venitada ka mõni pontsatus tagumikule. Foto: Elmo Riig

Laupäeva õhtul kogunes Viljandi jäähalli ligi kakssada inimest, et tõmmata jalga uisud ja minna diskole. Mõni neist pani selga ka halloween'iteemalise kostüümi või kehastus hoopis lehmaks, et avada Viljandi jäähalli uisuhooaeg veelgi meeldejäävamalt.

Arboristi ja pedagoogina töötav Piia Kivisild ütles, et valis lehmakostüümi, sest on üle pika suve esimest korda uiskudel. Uisutamine polnud vahepeal küll ununenud, kuid lehm libedal jääl sümboliseeris tema sõnul hooaja algust kõige paremini.

Kivisild tunnistas, et tegelikult meeldib talle enim liuelda Viljandi järve jääl, aga ta käib tihti ka jäähallis. Sealsete inimeste ja tegemistega on ta tuttav, sest tema laps õppis mõnda aega Eve Naanuri juhendamisel iluuisutamist. «Aga ta oli nii kurb, et kogu aeg kukkus. Eks me vaikselt ürita sellest üle saada,» ütles lapsega jäädiskole tulnud Kivisild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles