Kuid kestnud silla ja ristmiku ehitus on lõpule jõudnud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Navesti jõel asuv Tõrvaaru sild on kenasti taastatud ja läbitav ka suurtele veokitele.
Navesti jõel asuv Tõrvaaru sild on kenasti taastatud ja läbitav ka suurtele veokitele. Foto: Marko Saarm

Imavere–Viljandi maanteel kevadest saadik väldanud Tõrva­aru silla kapitaalremont ning Põltsamaa tee ja Võhma ristmiku ehitustöö on valmis.

Oma aja ära elanud Tõrvaaru sild läbis põhjaliku remondi ning sellepärast tuli raskeveokitel terve suve sõita Võhma linna ja vana maantee kaudu ringi. Imavere–Viljandi maanteel Mudiste kandis sai kaks lõiku kokku enam kui üheksal kilomeetril uue asfaltkatte, mis muutis tee moodsamaks ja paremini sõidetavaks.

Taastusremont ja Tõrvaaru silla ehitustööd läksid maanteeameti lääne regiooni ehitusosakonna projektijuhi Mario Kirdi sõnutsi maksma ligikaudu 1,6 miljonit eurot. Töövõtja oli aktsiaselts Lemminkäinen Eesti. Põltsamaa tee ja Võhma ristmiku ehituse maksumus oli Kirdi kinnitusel 480 000 eurot ning seal oli töövõtja osaühing Verston Ehitus. Mõlemal objektil tegi järelevalvet aktsiaselts Taalri Varahaldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles