Esiliiga kuu parimad on Viljandist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik klubi esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere valiti taas septembrikuu esiliiga parimaks juhendajaks.
Tulevik klubi esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere valiti taas septembrikuu esiliiga parimaks juhendajaks. Foto: Elmo Riig

Esiliiga septembrikuu parimaks treeneriks valiti Viljandi JK Tuleviku taas Premium-liigasse viinud Aivar Lillevere. Tulevik kogus möödunud kuul viiest mängust maksimaalsed 15 punkti.

Kristen Kähr
Kristen Kähr Foto: Elmo Riig

Septembri parima mängija tiitel läheb Tuleviku ründajale Kristen Kährile, kes sahistas võrku neljal korral. Möödunud nädalal 27. sünnipäeva tähistanud Kähr on tänavu esiliigas löönud 19 väravat, millega ta jagab edetabelis 3.-4. kohta.

Esiliiga B tasandi parimaks treeneriks valiti Daniel Meijel, kelle juhendamisel võitis JK Tallinna Kalev II kuuest mängust neli. Parim mängija on FC Kuressaares – Maarek Suursaar lõi septembris kolm väravat, kui Kuressaare neljast mängust kaks võitis. 19-aastane Suursaar on 31 tabamusega ka esiliiga B suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles