Viljandi luksuskorterite kuldne kolmik

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaali www.kv.ee andmeil küündib kolme kalleima Viljandis müügis oleva korteri ruutmeetri hind tublisti üle 1000 euro.

Tabeli tipus troonib kesklinnas Tartu tänaval asuv 129-ruutmeetrine neljatoaline korter, mille müügihind on 155 000 eurot.

Läbi mitme korruse laiutava elamispinna põrandaid soojendab maaküte. Kuulutuse järgi historistlikus stiilis korter on ehitatud 1910. ja kapitaalselt renoveeritud 2003. aastal.

Elamispinna esimesel korrusel asuvad esik, avar elutuba, köök ja tualett. Põrandaid katavad kivi- ja keraamilised plaadid. Elutoas on kamin. Köögimööbel koos tehnikaga kuulub korteri hinna sisse.

Teisel korrusel asuvad trepihall, kolm magamistuba ning mullivanniga WC-vannituba. Põrandaid katab teisel korrusel tammepuidust parkett.

Kellel iluduse soetamine üle jõu käib, võib seda ka üürida. Kuulutust saab vaadata siit.

Teise koha on hõivanud 123-ruutmeetrine korter, millel tube samuti neli. Elamispind asub Arkaadia aias ning hinda küsitakse selle eest 145 000 eurot. Ostja saab endale avara ja valgusküllase korteri, milles on lisaks tubadele köök, kaks WC-d, saun ja duširuum. Elutoast pääseb suurele rõdule. Boonustena on kuulutuses ära märgitud valvesignalisatsioon ja ventilatsioonisüsteem. Kuulutust saab vaadata siit.

Auhinnalisele kolmandale kohale tuleb ligi 114-ruutmeetrine kolme toaga korter Väiksel tänaval. Selle eest tuleb välja käia 129 000 eurot. 10-ruutmeetriselt rõdult avaneb vaade Viljandi järvele.

Korteris on avar esik ja mahukas lükandustega garderoobikapp. Koridorist hargnevad magamistuba, vannituba/saun, WC ja avatud planeeringuga köök ning elutuba. Kõikides tubades, sealhulgas saunas, on maast laeni pakettaknad. 

Magamistubadest ja saunast avaneb vaade Viljandi Kivistiku linnaosale ja Viiratsi mäele. Vannituba on ühtlasi sauna eesruum, kus lõõgastujat ootab õhkmassaaživann. Leiliruum on mõeldud kasutamiseks korraga kahele-kolmele saunalisele. Selle kütab kuumaks suur elekterküttega Harvia keris, mis on juhtmevaba distantsjuhtimisega.

Avatud planeeringuga köögis-elutoas on puuküttega kamin ja suur akvaarium. Elutoa lõunakülg on üleni klaasist ja kaks lükandust viivad otse rõdule. Kuulutust saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles