Soomaa kutsub kohviringile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrtsitalu Kõpu vallas oli avatud ka märtsikuisel samal üritusel "Kaks kohviringi ümber Soomaa".
Kõrtsitalu Kõpu vallas oli avatud ka märtsikuisel samal üritusel "Kaks kohviringi ümber Soomaa". Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna ootab Soomaa piirkond kõiki Pärnu- ja Viljandimaad ühendavale üritusele «Kaks kohviringi ümber Soomaa».

Keskpäevast kella neljani pärastlõunal saab teoks Rohelise Jõemaa koostöökogu piirkonnas tegutsevate ettevõtjate ja seltside päev, mil oodatakse rahvast ühepäevastesse kohvikutesse.

Kohvikuid oli Soomaa ümbrusesse tänaseks registreeritud suisa 22 ning Viljandimaale jääb neist viis. Kõpu vallas on kohviringideks avatud Suure-Kõpu mõis, Täiskuukohvik Kõrtsitalu külalistemajas ning Tipu looduskool, kus küpsetatakse saviahjus pitsat, mängitakse õuemänge ning kus tipitelgis saab teed jõua ja suppi süüa. Suure-Jaani vallas kostitavad külalisi osaühing Arturi Juures ning Kuhjavere küla selts avab teatrikohviku Heimtali mõisas, kus on avatud ka töötuba «Eesti toit».

Juba neljandat korda teoks saava ettevõtmise «Kaks kohviringi ümber Soomaa» eesmärk on Rohelise Jõemaa ja Soomaa piirkonnas tegutsevate ettevõtjate ja seltside tegemiste tutvustamine ning omavahelise koostöö elavdamine, et pakkuda mõnusat ajaveetmist heas seltskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles