President saatis oma viimasel ametiaastal 17 noort tuttavat gümnaasiumiteele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves kohtus Abja gümnaasiumis taas nende tänavu gümnaasiumiteed alustavate noortega, kellele ta üheksa aasta eest 1. septembril sealsamas aabitsad oli andnud.
President Toomas Hendrik Ilves kohtus Abja gümnaasiumis taas nende tänavu gümnaasiumiteed alustavate noortega, kellele ta üheksa aasta eest 1. septembril sealsamas aabitsad oli andnud. Foto: Elmo Riig

Kümne aasta eest, oma esimesel ametiaastal, andis president Toomas Hendrik Ilves 1. septembril aabitsad kätte kodukandis Abjas kooliteed alustavatele lastele. Eile käis ta taas Abja gümnaasiumis ning kohtus nendesamade õpilastega, kes läksid nüüd kümnendasse klassi.

«Nii on siin mulle 17 tuttavat noort inimest,» kirjutas president hiljem Facebookis.

Muidugi andis Ilves aabitsad kätte ka tänavustele esimesse klassi astujatele. Sealjuures tähendas president, et on laste peale isegi veidike kade – temagi tahaks tarkusepäeval kooliteele minna. «Kuid kes teab, võib-olla kunagi teengi seda veel,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles