Selgusid seenioride heiteseriaali võitjad

, spordiveteran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Nurm võitis tugeva heitja arvestuses.
Arvo Nurm võitis tugeva heitja arvestuses. Foto: Erakogu

Neljast etapist koosnev seenioride ehk 35+ heitjate seeriavõistus sai teisipäeval lõpplahenduse. Sarja etapid peeti kord kuus ja igal oli kavas viis heiteala: vasaraheide, kuulitõuge, kettaheide, odavise ja raskusheide.

Paremustabelit peetakse kahes arvestuses: tugev heitja ja mitmekülgne heitja. Tugev heitja selgub kolmel etapil saavutatud parimate alade punktisummana ja mitmekülgne heitja kõikidel etappidel saavutatud punktide kokku arvestamisel. Kasutatakse vanuseklassile vastava kaaluga heitevahendeid.

Sel aastal osales sarjas rohkem veterane väljaspoolt Viljandimaad ja võimalust heitealadel võistelda kasutasid usinasti noorsportlased. Viimasel etapil ainsa alana raskusheites kaasa teinud Arvo Nurm (vanusegrupp M-65) püstitas uue Eesti rekordi, heites 9,08-kilost raudmuna 17 meetrit ja 60 sentimeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles