Meistrimedali said Raivo Nõmm ja Sille Puhu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sille Puhu
Sille Puhu Foto: Madis Luik

Kolmapäeval oli Viljandi staadionil vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu kuues etapp, millel pälvisid 10 000 meetri distantsil maakonna meistri tiitli meestest Raivo Nõmm ja naistest Sille Puhu.

Paraku ei õnnestunud kummalgi Viljandimaa pikamaajooksjal teha õhtu parimat tulemust ehk võtta seeriajooksu etapivõit. Nii meeste kui naiste arvestuses olid kolmapäeval võidukad külalised pealinna spordiklubist Sparta.

16 rajale startinud mehe seas tegi õhtu parima tulemuse 33.38,1 Taavi Tambur. Maakonna meistri medali võitnud Raivo Nõmm oli ajaga 36.04,8 teine ning tema klubikaaslane Staierist Sander Virgla tulemusega 36.35,8 kolmas.

Naiste 10 000 meetri distantsil mullu teenitud maakonna meistrivõistluste võitu edukalt kaitsnud Sille Puhu läbis seekord võistlusmaa ajaga 39.56,0. Kui möödunud aastal oli viljandlanna rajal ainus naine, siis tänavu oli startijaid kuus. Neist parima tulemuse teinud Olga Andrejeva lõpetas ajaga 36.56,0 ning kolmas oli Liina Kivi ajaga 39.36,0 klubist Jooksupartner.

Noorematele mõeldud 2000 meetri distantsile startisid 11 tütarlast ja kuus noormeest. Neidudest oli parim Ragne Randmäe ja noormeestest Andreas Hantson.

Staieri seeriajooksu kuuenda etapi ja maakonna 10 000 meetri jooksu meistrivõistluste tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles