Rahvas tervitab olümpiamedalimehi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit. Foto: Tairo Lutter

Eesti olümpiakomitee kutsub kõiki spordisõpru Rio olümpiamängude Eesti delegatsiooni ja medalivõitjate pidulikule vastuvõtule, mis on 23. augustil kell 17.30 Tallinnas Raekoja platsil.

Sündmusel osalevad Rio olümpiamängudel pronksmedali võitnud paarisaerulise neljapaadi meeskond, sportlased Eesti olümpiakoondisest, koondise treenerid ja taustajõud. Vastuvõtul tänatakse Eesti olümpiasangareid ja tehakse põgus tagasivaade 31. suveolümpiamängude tipphetkedele.

Lõuna-Ameerika ja Rio õhustikku aitavad Raekoja platsile tuua Samba trummarid, Liis Lemsalu, TTÜ tantsijad ja DJ Critical.

Sündmusest on võimalik osa saada ka kella 17.40–18.30 ETV otseülekande vahendusel.

31. suveolümpiamängudel Rio de Janeiros osales Eestist 47 sportlast 13 spordialalt. Eesti koondise parimaks saavutuseks Rio olümpiamängudel jäi paarisaerulise neljapaadi meeskonna võidetud pronksmedal. Neljapaat võistles koosseisus Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles