Majandusameti juht läks linnavalitsusest ära

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reevo Maidla on Viljandi linnas kõiksugu remonte ja ehitusi juhtinud viis ja pool aastat. Nüüd jätkab ta tööd kultuuriakadeemias.
Reevo Maidla on Viljandi linnas kõiksugu remonte ja ehitusi juhtinud viis ja pool aastat. Nüüd jätkab ta tööd kultuuriakadeemias. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viis ja pool aastat Viljandi linnavalitsuse majandusametit juhtinud Reevo Maidla lahkus selle nädala hakul oma seniselt tööpostilt ning asub peatselt ametisse kultuuriakadeemia haldusdirektorina.

 «Lahkumine oli sõbralik ja kindlasti tuleb meil hakata edaspidi palju koostööd tegema,» sõnas abilinnapea Kalvi Märtin. Ka Maidla kinnitas, et lahkus omal soovil ja sõbralikus teineteise mõistmises.

Nüüd on linnavalitsus asunud otsima uut majandusameti juhatajat ning ametisse soovijad saavad avaldusi esitada esmaspäevani. Mitu kandidaati on end sellesse ametisse juba üles seadnud. Praegu täidab ameti juhataja kohuseid peaspetsialist Jaan Lukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles