Gaasifirma laieneb ja kolib linnast välja

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastakümneid Viljandi külje all Pärnu maantee ääres seisnud Rebase karjalaut on nüüdseks lammutatud. Gaasiballoonide täitejaam hakkab selle asemele kerkima ilmselt tuleva aasta kevadel.
Aastakümneid Viljandi külje all Pärnu maantee ääres seisnud Rebase karjalaut on nüüdseks lammutatud. Gaasiballoonide täitejaam hakkab selle asemele kerkima ilmselt tuleva aasta kevadel. Foto: Elmo Riig

Viljandi tuntud ettevõtjale Mark Oravale kuuluv osaühing Vert lammutas hiljuti Viljandi külje all Pärnu maantee ääres omaaegse karjalauda ning hakkab tuleval aastal selle asemele ehitama vedelgaasi balloonide täitejaama.

Vert on alltöövõtja, mis villib vedelgaasi eri suuruses balloonidesse üle-eestilisele müügivõrgule Airok. Seni on balloone täidetud Viljandis aadressil Pärnu maantee 24a, kus asub ka Airoki kontor ja müügipunkt. Sinna jõuab gaas suurte tsisternveokitega peamiselt Venemaalt ja Valgevenest ning vähemal määral Leedust.

«Kuna seal on hakanud ruumi nappima, siis otsustasime juba viis aastat tagasi, et kolime tootmise linnast välja. Hea kinnistu leidmine võttis omajagu aega, aga nüüd oleme lõpusirgel ning kui midagi ootamatut vahele ei tule, hakkame kevadel ehitama,» selgitas Mark Orav. Seejuures rõhutas omanik, et see on objekt, mille ehituse ettevalmistamine on tavapärasest märksa keerukam, sest selle puhul on nõutavad nii keskkonnamõjude hindamine kui mitmesugused muud riskianalüüsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles