Juhtkiri. Palli, mitte meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Maanteeameti reformikava teemale kasvab üha uusi võrseid. Näiteks eile saatis Viljandi vald majandus- ja kommunikatsiooniministrile Kristen Michalile ja maanteeameti peadirektorile Priit Saugile pöördumise, milles teatas, et ei nõustu plaaniga, mis näeb ette Viljandis sõidueksamite vastuvõtu lõpetamist.

Nii nagu hulk varasemaid arvamuseavaldajaid, tegi ka Viljandi vald kavandatavate muudatuste kohta kõva kriitikat. Muu hulgas sedastatakse pöördumises, et ümberkorralduste plaan näitab hoolimatut suhtumist Viljandimaa inimestesse.

Kuid tõmbame tuure kogunud teemale korraks pidurit. Püüame teha mõtetes restardi. Oletame, et maanteeameti plaan ei ole üldse nii halb, kui see avalikkusele on seni paistnud. Sellel, kui õnnestunult oma mõtteid tutvustatakse, on ju suur mõju. Võib-olla ei ole maanteeameti põhjendused lihtsalt kõlama jäänud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles