Legendiks ei saada üleöö

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitu oodates võib uurida Legendi tagaseina katvat fotot ja nuputada, kas punalipud on väljas oktoobrirevolutsiooni aastapäeva või maipüha puhul.
Toitu oodates võib uurida Legendi tagaseina katvat fotot ja nuputada, kas punalipud on väljas oktoobrirevolutsiooni aastapäeva või maipüha puhul. Foto: Hans Väre

Eelmisel nädalal Viljandis Tartu tänaval uksed avanud söögikohaga Legend seostub juba praegu üks lugu, millest võiks vabalt legend saada, kui see sulatõsi poleks.

Nimelt on veinipubiks liigitatud baari kõpitsetud kevadest saadik ning terrassi juures käis töö ka 18. mail, mil Soome president Sauli Niinistö ja Eesti riigipea Toomas Hendrik Ilves Viljandisse visiidi tegid. Kui presidentide korteežid Grand Hoteli ette saabusid ning seal palju tähtsaid tegelasi ja julgestuspolitseinikke sagima hakkas, jäid inimesed Tartu tänaval seisma, et toimuvat kael õieli uudistada. Ainult kohe hotelli kõrval asuva Legendi välikohviku väravat värviv töömees ei lasknud ennast ümberringi sündivast segada ning istus rahulikult kõnniteel ja pintseldas. Las need lipsukandjad askeldavad, töö tahab tegemist!

Ooteajal ajas tagasi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles