Tenniseväljakutel jagatakse maakonna parimate medaleid (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste üksikmängu tabel
Naiste üksikmängu tabel Foto: Madis Luik

Nimeviga parandatud. Artikli autor Madis Luik palub vabandust.

Esmaspäeval alanud Viljandimaa tennisemeistrivõistlustel selgub naiste turniiri võitja neljapäeval ning parim mees saab praeguse ajakava järgi kindlaks reedel.

Viljandimaa tennise üksikmängu meistrivõistlustel teeb kaasa 19 meest ning seitse naist.

Neljapäeval kella 18 paiku algava naiste turniiri finaalis kohtuvad Sonja Anderson ja Gerly Mõistlik. Samal ajal selgitavad kolmanda koha omanikku Annemai Mutso ja Brit Martin.

Meeste üksikmängus selguvad kolmapäevastes vastasseisudes poolfinalistid. Kella 17-ks kavandatud kohtumistes lähevad vastamisi Viljar Vahemaa ja Valmar Raud, Raivo Reinok ja Mark Orav, Madis Meier ja Timo Kirsimäe ning Kert Perkmann ja Marko Michelis.

Samuti selgitakse maakonna paremad mees- ja segapaarismängus. Kaheksa osalejaga meespaarismängu turniiril selguvad finalistid kolmapäeval ning võitja neljapäeval. Naispaare on turniiril viis ning seal lähevad neljapäeva kella 19-ks kavandatud finaalis vastamisi Kristel Elmaste ja Gerly Mõistlik ning Annemai Mutso ja Sonja Anderson.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles