30 aastat kestval turniiril võtavad viljandlased vastu pealinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kohtus Viljandimaa kodus Tartumaaga ja kaotas 1:4. Tänavu on vastaseks pealinn.
Mullu kohtus Viljandimaa kodus Tartumaaga ja kaotas 1:4. Tänavu on vastaseks pealinn. Foto: Merily Šmidt

Neli aastat kestnud ja 26 aasta pärast lõppev Eesti maakondade jalgpalliturniir jõuab järgmisel nädalal viienda vooruni ja Viljandimaa peab vastu astuma Tallinnale.

Seni kolm mängu võitnud ja ühe kaotanud Viljandimaa esindus on moodustatud kohaliku lipulaeva Tuleviku põhjal. 22. juunil kell 16 Viljandi staadionile jooksvast Tallinna esindusest leiab nii praegusi kui endisi koondislasi, aga ka Infoneti tegevjuhi Aleksandr Altosari. Just Infoneti meestele Tallinna koosseis tuginebki.

Kummalisel ja ülipikal turniiril osalevad 15 maakonda ja Tallinn. Igal aastal vahetult enne jaanipäeva peetakse turniiril üks kohtumine. Iga maakond mängib oma vastasega ühel aastal kodus ja teisel võõrsil. Viigilise tulemuse korral selgitatakse võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles