Video. Tulipäine põdravasikas proovis öösel läbi haigla akna joosta

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põder
Põder Foto: Turvakaamera salvestis

Ööl vastu esmaspäeva jooksis noor põder Jämejalal Viljandi haigla õendus-hoolduskeskuse fuajee aknasse, purustades selle klaasi. Turvakaamera salvestise põhjal otsustades loom tegelikult meditsiinilist abi ei vajanud ja jätkas pärast vahejuhtumit teekonda teadmata suunas.

Haigla peasissekäigu kohal oleva turvakaamera videost on näha, kuidas metsloom kell 03.48 Jämejala kompleksi hoonete vahel pargis suure kiirusega kappab. Et tihedalt asetsevad majad piiravad selles kohas haljasala kõigist külgedest, võib oletada, et põder tundis end lõksu jäänuna ning püüdis iga hinna eest väljapääsu leida. Niisiis jooksiski ta lõpuks kahe maja vahelt läbi ja sööstis otsejoones õendus-hoolduskeskuse ukse kõrval olevasse maast laeni aknasse.

Ükski inimene kurioosset vahejuhtumit oma silmaga ei näinud. Samtui ei kuulnud majas olevad inimesed mütsatust, sest nii palatid kui personaliruumid asuvad fuajeest veidi eemal. Sestap sai juhtunu selgeks alles hommikul, kui avastati katkine klaas ning leiti selle juurest loomakarvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles