Stabiilsus tagas kuldse karika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Christina Peterson sai Narvas asetleidnud Eesti iluvõimlemise karikavõistlustel juunioride klassis esikoha ning valmistub nüüd kahe nädala pärast peetavateks Eesti meistrivõistlusteks.
Johanna Christina Peterson sai Narvas asetleidnud Eesti iluvõimlemise karikavõistlustel juunioride klassis esikoha ning valmistub nüüd kahe nädala pärast peetavateks Eesti meistrivõistlusteks. Foto: Indrek Kask

Viljandi spordikooli õpilane Johanna Christina Peterson tõi läinud nädalavahetusel Narvast Eesti iluvõimlemise karikavõistlustelt koju juunioride klassi võidutrofee.

Eesti karikavõistlustel selgitatakse võitja mitmevõistlusena ning juunioridel tuleb žürii ette astuda nelja vahendi kavaga.

Argipäeviti pealinnas Audentese spordigümnaasiumis õppiv ja enamikku treeninguid spordiklubi Nord juhendajate käe all tegev 14-aastane Johanna Christina Peterson oli 36 osaleja seas hüpitsa- ja pallikavas parim, rõngaharjutuses neljas ja kurikakavas seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles