Autohullus on haigus, millest lahti ei saa

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revo Taar oli Eesti Volkswageni klubi «Kevadkruiisil» mitmendat korda. Enne teeleasumist mõõtsid osalejad omavahel jõudu. Paigalt tuli sikutada esimese seeria Golf.
Revo Taar oli Eesti Volkswageni klubi «Kevadkruiisil» mitmendat korda. Enne teeleasumist mõõtsid osalejad omavahel jõudu. Paigalt tuli sikutada esimese seeria Golf. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeva hommikul kogunesid Volkswageni sõbrad Viljandisse Männimäele, et sõita ühise karavanina läbi Viljandimaa Lätti ja sealt Valgamaale. Parklas oli poolsada autot ja sadakond inimest. Osa neist oli kohale tulnud esimest, mõni seitsmendat korda.

Revo Taar ja Sander Sagar osalesid Eesti Volkswageni klubi «Kevadkruiisil» kolmandat-neljandat korda. «Autohullus on haigus, millest lahti ei saa,» sõnas Sagar. Ühtekuuluvustunne, ühine kirg Volkswagenite vastu ja sõprus toovad neid omasugustega kokku vähemalt korra aastas.

Seitse aastat tagasi soetas Sander Sagar teise põlvkonna Volkswagen Golfi. Sestsaadik on ta väiksemõõdulist valget autot, mida kutsub Liblikaks, endale meelepärasemaks tuuninud. «Tekib väike hasart. Kokku olen vist üle 6000 euro auto alla pannud,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles