Ettevõte kutsub üles pühakojale annetama

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Pauluse kiriku katus vajab hädasti remonti: see on kuulutatud avariiliseks. Hiljuti 25-aastaseks saanud aktsiaselts Electrum otsustas, et palub oma sünnipäevapeo külalistelt, et nood ei tooks lilli ja kingitusi, vaid teeksid võimaluse korral pühakoja heaks annetuse. Eilseks oli selline samm toonud ligi 2000 eurot.
Viljandi Pauluse kiriku katus vajab hädasti remonti: see on kuulutatud avariiliseks. Hiljuti 25-aastaseks saanud aktsiaselts Electrum otsustas, et palub oma sünnipäevapeo külalistelt, et nood ei tooks lilli ja kingitusi, vaid teeksid võimaluse korral pühakoja heaks annetuse. Eilseks oli selline samm toonud ligi 2000 eurot. Foto: Marko Saarm, Karl-Eduard Salumäe

Kui hiljuti 25-aastaseks saanud aktsiaselts Electrum hakkas suurejoonelist sünnipäevapidu planeerima, langetati varakult otsus, et lilli ja kingitusi külalistelt ei oodata. Nii saigi kutsetele kirja palve võimaluse korral hoopis Viljandi Pauluse kiriku katuse renoveerimist toetada.

Eesti ühe staažikama elektriettevõtte juhataja Peeter Kuusk ütles, et ühtegi paremat ideed kui pühakoja heaks panuse andmine ei olnud.

«Minu arust on see hea mõte. See on väga ilus kirik väga esindusliku koha peal,» lausus Kuusk. Ta märkis, et kiriku säilimise huvides on katuse seisukord kriitilise tähtsusega ning vajab võimalikult kiiresti parandamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles