Mälestusturniiril lehvisid kaheksa riigi lipud

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Orav (punases) teenis laupäeval Küllo Kõivu mälestusvõistlustel esikoha, kui suutis finaalis alistada tugeva Slovakkia koondislase Ivan Molnári.
Sten Orav (punases) teenis laupäeval Küllo Kõivu mälestusvõistlustel esikoha, kui suutis finaalis alistada tugeva Slovakkia koondislase Ivan Molnári. Foto: Elmo Riig

Laupäeval peeti Viljandis järjekordset rahvusvahelist vabamaadlusturniiri, mis oli pühendatud Tuleviku klubi varalahkunud andekale sportlasele Küllo Kõivule.

18. mälestusvõistlusel pakkusid Eesti paremikule konkurentsi Soome, Läti, Leedu, Venemaa, Valgevene, Slovakkia ja Poola maadlejad. 120 osalejaga võistluspäeval selgitati võitjad nii noorte kui täiskasvanute arvestuses.

Täiskasvanute turniiril valmistas meeldiva üllatuse kaalus alla 57 kg võitnud Sten Orav. Esimesed kohtumised ilmse ülekaaluga lõpetanud, alistas ta soomlase Ville Jaskari, treeningukaaslase Jüri Kallaste ja lätlase Mārtiņš Megrise. Esikohakohtumises oli tal väga tugev vastane, Slovakkia koondislane Ivan Molnár. Kohtumine kulges viljandlase kontrolli all ning ta vormistas esikoha 6:2 punktivõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles