Repliik. Millist seksi sallida?

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Aotäht
Aivar Aotäht Foto: Marko Saarm / Sakala

Omal ajal oli homoseksuaalsus hälve ja pederastia otsapidi kriminaalkuritegu. Nüüd peab osa ühiskonnast täiesti normaalseks, kui mees ihkab meest ja naine naist. Ajad on muutunud ning tulihingelised sallijad kutsuvad suurele mõistmisele.

Olgu peale, kui täiskasvanud omasoolised teineteist mõistes omaette asja ajavad, ei tohiks see teisi segada. Samas olen kindel, et ka kõige suuremal sallijal saab kuskil tolerantsus otsa. Võtan kätte 27. veebruari Õhtulehe ja loen, et Rootsi liberaalide partei noorteorganisatsioon soovib kuningriigis seadustada nekrofiilia ja intsesti. Esimene võõr­sõna tähendab seksi laibaga ja teine lähisugulaste, näiteks õe ja venna vahekorda.

Lisaks elab meie seas inimesi, zoofiile, kes naudivad suguühet loomaga. Olen lugenud, et mõni on proovinud lindugi. Samuti ei saa unustada täiskasvanud inimesi, kelle hing ihkab seksi lapsega. See on pedofiili sättumus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles