Ragnar Kaasik kaotas tugevale ukrainlasele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti poolraskekaalu vabamaadluse meistrile Ragnar Kaasikule lõppesid Euroopa meistrivõistlused Riias ühe kohtumisega, kus ta pidi tunnistama tugeva ukrainlase paremust.
Eesti poolraskekaalu vabamaadluse meistrile Ragnar Kaasikule lõppesid Euroopa meistrivõistlused Riias ühe kohtumisega, kus ta pidi tunnistama tugeva ukrainlase paremust. Foto: Elmo Riig

Viljandlasele Ragnar Kaasikule lõppesid Riias peetavad Euroopa maadluse meistrivõistlused ühe kohtumisega: ta pidi eile alla vanduma ukrainlasele Valeri Andriitsevile.

Mulluste Euroopa mängude ja tunamulluste maailmameistrivõistluste pronksi omanik, Kaasikust peajagu pikem Andriitsev sai kaalus alla 97 kg 10:0 võidu viieminutise matši järel.

Viljandi Tuleviku klubi sportlane tunnistas vastase tugevust ega nimetanud kaotust kuigi suureks pettumuseks. «Algus oli päris lubav, aga lõpus pani ukrainlane sellise töö peale, et ma lihtsalt kustusin ära,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles