Retro restorani leivanumbriks saavad nostalgiahõngulised toidud

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retro restorani pidamise võttis koos äripartneriga enda kanda endises Cassatas perenaise ametis toimetanud Malle Martin. Tema selja taha jääb sein, kuhu kliendid ehk kuningad saavad oma autogrammi kirjutada. Seintele on plaanis panna veel ka päris vinüülplaate.
Retro restorani pidamise võttis koos äripartneriga enda kanda endises Cassatas perenaise ametis toimetanud Malle Martin. Tema selja taha jääb sein, kuhu kliendid ehk kuningad saavad oma autogrammi kirjutada. Seintele on plaanis panna veel ka päris vinüülplaate. Foto: Marko Saarm

Kui seni tegutses Centrumi ärikeskuse neljandal korrusel restoran Cassata, kus pakuti pitsat ja pastat, siis täna avab seal ametlikult uksed restoran Retro, mille menüüst võib leida näiteks hakkbiifsteegi munaga.

2014. aasta juunis Centrumis avatud Itaalia restoran Cassata sulges veebruari algul uksed makseraskuste tõttu. Krediidiinfo andmetel oli osaühingul Cassata 18. veebruariks maksuameti ees peaaegu 15 000 euro suurune võlg.

Centrumi hotelli juhataja Tiina Maisa ütles pärast Cassata sulgemist Sakalale, et neile on põhiline see, et 23 toaga hotelli inimesed saaksid süüa. Uue rentniku otsinguteks ei tulnud kaugele minna, sest koha võttis üle Itaalia restorani perenaise ametis olnud Malle Martin.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles