Rimi avas Viljandis supermarketi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uues töölepinguseaduses piiratakse öötöö tegemist, kuid samas ei ole enam reguleeritud õhtuaega, mil peavad tööl olema näiteks poemüüjad.
Uues töölepinguseaduses piiratakse öötöö tegemist, kuid samas ei ole enam reguleeritud õhtuaega, mil peavad tööl olema näiteks poemüüjad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti suurim jaekaubandusettevõte Rimi Eesti Food avas Viljandis supermarketi.


Rimi formaadijuhi Andrija Lilleoja sõnul on Rimi nii Viljandisse kui Rakverre kauplust rajada kavatsenud juba pikemat aega. «On suur rõõm tõdeda, et lõpuks on see plaan teostunud,» lausus Lilleoja.

Viljandis avas supermarket uksed otse linna südames Centrumi keskuses, kus varem tegutses Spari kauplus.

Avamisele oli tulnud hulk inimesi, keda olid peale uudishimu kohale meelitanud pidupäeva puhul tavalisest odavama hinnaga tooted.

«Viljandi supermarket on oma 600-ruutmeetrise pinnaga väga kompaktne. Samas pöörasime just kompaktse müügiala tõttu kaubavalikule eriti suurt tähelepanu, koondades kauplusesse ligi 5000 hea hinna ja kvaliteedi suhtega toodet,» selgitas Lilleoja. Suurim rõhk on tema sõnul puu- ja juurviljadel ning värsketel toidukaupadel. Viljandi Rimi supermarket annab tööd 23 inimesele.

Rimi Food Eesti aktsiaseltsi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB.

Rimi Baltic AB-l on kolmes Balti riigis 225 kauplust, sealhulgas 32 hüpermarketit (kaheksa Eestis), 61 supermarketit (viis Eestis), 132 odavmüügikauplust (53 Säästumarketit Eestis) ja üks hulgiladu Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles