Tähelepanu... valmis olla... folk!

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Elmo Riig / Sakala

ISEGI KUI suve sel aastal ei tule, Viljandi pärimusmuusika festival tuleb ikka. Nii nagu mullu ja tunamullu, paneb pidu linna sedavõrd kihama, et välismaalased, kes siia hiljem mõnel muul ajal uuesti satuvad, vannuvad tõsimeeli, et see vaikne väikelinn on üks hoopis teine samanimeline koht.

Kümned, kui mitte sajad suured ja väiksed sündmused, tuhanded põnevad inimesed ja mõnus meeleolu, ükskõik kas taevast parajasti midagi kallab või vastu särab – see on see, mida me folgilt ootame ja millega oleme selle festivali juures harjunud. Nagu ikka, on ajakirjanduse ülesanne püüda välja sõeluda parimad palad ja need lugejateni tuua. 

PABERLEHE PÕHJALIKE lugude, digilehe kiirete uudiste, videote ning pildigaleriide avaldamisega on Sakala folgil silma peal hoidnud juba aastaid. Tänavu lisame eelnimetatuile blogilaadse festivalipäeviku, mis võimaldab suhelda lugejatega veelgi operatiivsemalt ning tuua välja ka selliseid pisikesi põnevaid seiku ning mõnusaid meeleolusid, mis omaette uudise mõõtu välja ei anna. Päevikus jagame lugejatele ka soovitusi, milliseid esinejaid eriti kuulama minna tasub ning praktilist infot liikluse, järjekordade ja muu eluolulise kohta. Toimetuse enda kogemused võtame kokku igapäevases folgistuudios, mis küllap meie lugejatele juba eelmisest aastast tuttav on. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles