Hansapäevadel tasub ketsid soojas hoida

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile alanud rahvusvaheliste hansapäevade spordiprogramm on kirev. Üks selle kroonijuveele on kahtlemata spordiklubi Lui pühapäeval korraldatav 21. Trepimäe jooks. Pilt on tehtud eelmise aasta mõõduvõtul.
Eile alanud rahvusvaheliste hansapäevade spordiprogramm on kirev. Üks selle kroonijuveele on kahtlemata spordiklubi Lui pühapäeval korraldatav 21. Trepimäe jooks. Pilt on tehtud eelmise aasta mõõduvõtul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäevani kestvatel hansapäevadel jagub linlastele ja külalistele ohtrate kultuuriürituste kõrval ka sportlikku tegevust. Kavas on nii suuremat sorti pingutust nõudvaid mõõduvõtte kui ettevõtmisi, mis on jõukohased igaühele.

Spordiprogramm on suuremalt jaolt koondunud järve äärde, kus juba eile tehti algust Viljandi hansapäevadel esimest korda kavas oleva tütarlaste jalgpalliturniiriga.

Tõenäoliselt kujunevad nende hansapäevade kõige rahvusvahelisema koosseisuga mõõduvõttudeks just kaks ühel ajal asetleidvat jalgpallivõistlust. Sõpruslinnade noormeeste pika traditsiooniga turniiril, mis algab täna kell 17, osaleb kuus meeskonda: võõrustajate kõrval teevad kaasa Viljandi sõpruslinnad Saksamaalt, Leedust, Lätist, Ukrainast ja Soomest. Võistkondade koosseisu kuuluvad 2001. aastal ja hiljem sündinud poisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles