Viljandi maadleja võidutses Venemaa suurturniiril

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Orava kolmapäeval Peterburis teenitud turniirivõitu tuleb pidada tema senise sportlaskarjääri parimaks tulemuseks.
Sten Orava kolmapäeval Peterburis teenitud turniirivõitu tuleb pidada tema senise sportlaskarjääri parimaks tulemuseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Tuleviku maadlusklubi sportlane Sten Orav saavutas kolmapäeval Peterburis lõppenud rahvusvahelisel vabamaadlusturniiril esikoha.

Võidupüha aastapäevale pühendatud turniiril tegi kaasa enamik Venemaa tugevamaid maadlejaid, lisaks oli osalejaid Kasahstanist, Usbekistanist, Lätist, Leedust, Valgevenest, Ukrainast ja Poolast.

13 osavõtjaga kehakaalus alla 57 kg maadelnud viljandlane käis võitlustandril kolm korda. Esimeses kohtumises alistas ta 10:0 kohaliku maadleja. Teine matš oli talle oma sõnul kõige raskem. Selles suutis ta 3:1 alistada Valgevene maadleja. Finaalis läks Sten Orav vastamisi Jakuutiast pärit mehega. Mõnevõrra üllatuslikult lõppes vastasseis enne tähtaega viljandlase kindla, 13:2 paremusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles