Hansapäevadel lööb järv purjedest valendama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjekas Leda on Viljandi järvel paar aastat tagasi seilanud ja tänavu on tagasi oodata värskenenud ilmega alust. Siiski pole veel kindel see, kas restaureerimistööd juba hansapäevadeks lõppenud on ja kas Leda saab ühes teiste purjekatega juuni algul järvel lõbusõite pakkuda.
Purjekas Leda on Viljandi järvel paar aastat tagasi seilanud ja tänavu on tagasi oodata värskenenud ilmega alust. Siiski pole veel kindel see, kas restaureerimistööd juba hansapäevadeks lõppenud on ja kas Leda saab ühes teiste purjekatega juuni algul järvel lõbusõite pakkuda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soodsa ilma korral valendab hansapäevade ajal Viljandi järv purjekatest ja lootust on, et teiste seas seilab seal Viljandi veespordi seltsi Leda. Ausõna selle kohta selts veel anda ei saa, sest aluse kordategemine on puhtalt entusiastide nädalavahetuste töö.

Viljandi veespordi seltsi juhatuse liige Priit Tampere julges siiski lubada, et sel suvel on Leda järvel ja teeb huvisõite. Samuti on seltsil endiselt plaanis taastada purjetajate koolitamine Viljandis. 

«Mingeid veksleid välja anda veel ei või, sest tegevus on oma initsiatiivil, aga see soov ja tahtmine on meil alles, sest Viljandi on olnud veespordi ja purjetamise linn,» lisas teine veespordi seltsi juhatuse liige Aare Pällin. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles