Aasta lõpuni tuleb veel neli esietendust

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Aardam ja Taago Tubin poseerivad Ugala rõdul. Järgmise hooaja algul nad sinna ilmselt ei pääse, sest siis on teatrimaja remondis.
Ott Aardam ja Taago Tubin poseerivad Ugala rõdul. Järgmise hooaja algul nad sinna ilmselt ei pääse, sest siis on teatrimaja remondis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ugala on taas avatud. Ka nende ajakirjanikega, kes pole teatritüüri juures olijate isiklikud sõbrad, räägitakse silmast silma ja ebameeldivaid küsimusi pelgamata.

Peale avatud meele on teatrimajas üle hulga aja koguni kolm professionaalset lavastajat. Lisan selgituseks, et ei pea silmas seda, mis on ühe või teise inimese diplomile täpselt kirjutatud, vaid tegeliku tööga saavutatud positsiooni Eesti teatris. Niisiis on Ugalas Taago Tubina kõrval teatri loominguline juht Ott Aardam, kes on lavastajana juba endale nime teinud, ning noor ja andekas Vallo Kirs, kes töötab parajasti külalislavastajana Tallinna Linnateatris.

Ettepanekule rääkida Ugala loomingulisest poolest ja alanud hooajast vastab Ott Aardam kohe, et teeb seda vaid koos Taago Tubinaga, sest just too oli loomingulise juhi kohusetäitjana üks praeguse hooaja peamisi kavandajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles