Komandant: Viljandimaa noored pealinnas pättusi ei tee!

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noorte sümfooniaorkestri liikmed veetsid vaba õhtupoolikut erinevalt: kes oli koolimajas, kes linna peal, kes kogus unetunde.
Viljandi noorte sümfooniaorkestri liikmed veetsid vaba õhtupoolikut erinevalt: kes oli koolimajas, kes linna peal, kes kogus unetunde. Foto: Ardi Truija

Kui Sakala ajakirjanik neljapäeval veidi enne kella 21 Pirita majandusgümnaasiumi uksest sisse astus, et mõne rahvatantsijaga juttu puhuda, selgus, et niisugusel kellaajal hakkavad nood Kalevi staadionil alles proovi lõpetama. Selleks et kõige kiiremad koolimajja puhkama jõuaksid, kulus veel vähemalt tunnike.

Õigupoolest oli juba varem teada, et võimalust vestelda mõne tantsijaga, kes on esmaspäevast peale varahommikust hilisõhtuni Tallinnas proove teinud, sellisel kellaajal ei teki. Küll aga ootas meid koolimajas komandant Sirje Fedjuk, kes oli lahkesti valmis Sakalale veidike laulu- ja tantsupeo telgitaguseid tutvustama.

«Viljandimaa noored on ütlemata vahvad ja tublid!» ütles ta kohe, kui hakkasin uurima, ega nädala jooksul mingeid vahejuhtumeid ole ette tulnud. «Loomulikult on neid, kes isegi pärast tundidepikkust tantsu­proovi ringi jooksevad, aga see pole kunagi probleem olnud ja seni oleme saanud kõik mured väga rahumeelselt lahendatud,» kinnitas Fedjuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles